Indskrivning af mit barn

Fra Børnehave til skole

Indskrivning af dit barn til skolestart sker digitalt og via KMD Skoleindskrivning. Du kan i indskrivningsperioden finde relevante informationer på skolens hjemmeside.

I forbindelse med overgangen fra Børnehave til Skolen, laver vi, i samarbejde med børnehaverne, en grundig overlevering omkring dit barn.

Personale og ledelse fra Børnehaverne (distriktsbørnehaver) og skolen, mødes og samarbejder om at gøre overgangen for dit barn så god og tryg som muligt.

Bramdrup Skole har et meget tæt og godt samarbejde med distriktsbørnehaverne og vores samarbejde er til stor gavn for dit barn.

Bramdrup Skole har glidende overgang fra børnehave til skole. Det betyder, at dit barn fra 1. april til skolestart i august, går i et tilbud i skolens SFO. På den måde lærer dit barn skolen og personalet at kende, og vi lærer dit barn at kende. En rigtig god måde at starte skolelivet på.

Du tilmelder dit barn til glidende overgang i den digitale tilmeldingsproces.

For mere information omkring indskrivning og skolestart klik her.

Skoleskift

Hvis dit barn skal indskrives udenfor normal skoleskart (ved skoleskift), kontakes skolens kontor (79797890).

Alle indskrivninger af elever sker efter en personlig samtale med en af skolens ledere. I samtalen afdækkes ønsker og behov, som vil danne grundlag for klasseindplacering.