Befordring

Alle elever har mulighed for befordring til og fra skole.

For elever i indskolingen er der mulighed for befordring. Befordringsopgaven varetages af Bjertbusser og TAXA Kolding .

Elever på mellemtrinnet og i udskolingen skal, når barnet er klar til det, befordres via Sydtrafik. I den forbindelse skal forældrene ansøge om rejsekort til barnet. Skolens kontor er behjælpelig med dette.

For de elever på mellemtrinnet og i udskolingen, der har et særligt behov for befordring, er der også mulighed for dette. Befordringsopgaven varetages af Bjertbusser og TAXA Kolding.

Der kan også søges om tilskud til egen befordring.

TAXA-tider gælder for et skoleår. Det er således ikke muligt at lave om i tiderne i løbet af året.

Al befordring bevilliges i samarbejde med skolen og PPR. Det er kørselskontoret der organiserer de enkelte ture.

Det er IKKE tilladt at have en legekammerat med hjem i taxaen. Det er derfor kun muligt at få kammerater med hjem, hvis forældrene selv sørger for transporten.

Det er kun muligt at blive transporteret til og fra bopælsadressen.

HUSK at afmelde befordring ved sygdom og lign. Dette skal ske til kørselskontoret på 7979 3933

For yderligere information kontakt Vivi Klemmensen på 7979 7886.