Hvem er vi?

Velkommen til Bramdrup SFO

Vi er en skolefritidsordning (SFO) med ca. 160 børn. Vi har egne lokaler i Multihuset samt i Klyngen på skolen. Vi har vores eget lille musiklokale, der ligger i tæt forbindelse med Klyngen. Og herudover har vi mulighed for at bruge skolens lokaler, herunder gymnastiksalen.

Denne bruges flittigt, da vi vægter højt hver dag at kunne tilbyde en fysisk aktivitet, der enten foregår på kunstgræsbanen eller i gymnastiksalen.

I Multihuset har vi indrettet 3 rum, der kun er forbeholdt vores 3. klasser. Fra 1. april, hvor der startes Glidende overgang for de kommende skolebørn, gives der dog adgang for vores 2. klasser til disse rum og 2. klasserne oplever på den måde også en ’glidende overgang’ til at være ’de store’ i SFOen.

Der er morgenåbning mandag-fredag i Multihuset fra 6.30-8.00 og i skoleferier er vi også alle samlet i Multihuset.

I enkelte ferieperioder (2 uger i sommerferien, mellem julog nytår, påsken samt fredag efter Kr. Himmelfartsdag) har vi også åbent for børn fra 6 andre SFOer i Kolding.

Velkommen til ”Bramdrup SFO – et rart sted at være, et godt sted at lære.

På vegne af personalet og med venlig hilsen

Afdelingsleder for indskolingen/SFO-leder Annette Martinussen og
Afdelingsleder SFO Mette Pedersen

Link til praktikstedsbeskrivelser for kommende pædagogstuderende

Klik på billederne nedenfor for at læse nærmere.

Legens betydning

Leg betyder uendelig meget for børns udvikling og læring. Der er forsket meget i legens betydning gennem de senere år, så der er videnskabelig dokumentaiton for dette.

Hjerneforsker Peter Lund Madsen siger: "legen er den aktivitet, der aller- aller- allerbedst træner og udvikler hjernen. Leg giver hjernen udviklingsmuligheder, som ingen andre aktiviteter formår at gøre tilsvarende"

Derfor leger børnene i SFO.